Sinds 1928 - 95 jaar vertrouwen

Over ons

Bouwonderneming met meer dan 95 jaar ervaring

Vanuit de thuisbasis in Alken realiseert Vandebos Bouwonderneming al meer dan 95 jaar uitdagende bouwprojecten in een werkingsgebied dat zich uitstrekt over Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Wij garanderen een totaalaanpak voor nieuwbouw én renovatie, vanaf de ruwbouw tot en met de volledige afwerking inclusief technieken. Onze opdrachtgevers variëren van projectontwikkelaars, eigenaars van handelspanden, de bedrijfssector tot en met overheidsorganisaties. We beschikken over een erkenning als aannemer klasse 7.

Bouwproces in eigen beheer

Dagelijks spannen onze meer dan 100 medewerkers zich tot het uiterste in om onze opdrachtgevers maximaal van dienst te zijn. We streven naar een hoogstaande klantenservice door de cruciale onderdelen van het bouwproces met eigen medewerkers in eigen beheer uit te voeren. Onze opdrachtgevers mogen rekenen op een kwaliteitsvolle realisatie van hun bouwproject.

We zijn en blijven een familiebedrijf met een slanke bedrijfsstructuur waar een snelle en rechtstreekse communicatie met onze klanten centraal staat. Met het oog op maximale kwaliteitsgaranties voor onze opdrachtgevers vullen we ons intern kwaliteitssysteem aan met extra werfcontroles.

Investeren in mensen en infrastructuur

De afgelopen decennia investeerden wij voortdurend in onze medewerkers en de verdere uitbouw van onze infrastructuur, daarbij uitgerust met hernieuwbare energievoorzieningen. Dankzij deze investeringen zijn we als moderne bouwonderneming volledig klaar voor de enorme uitdagingen van de toekomst.

Nieuwe evoluties in de bouwwereld pikken onze medewerkers dankzij hun motivatie en vakbekwaamheid snel op. We beschikken over een sterk team van werf- en projectmedewerkers met de ideale mix van jeugdigheid en ervaring.

Dankzij intensieve opleidingen en trainingen houden we de vakbekwaamheid van onze medewerkers op het beoogde hoge niveau. Veiligheid vormt de absolute rode draad doorheen onze bedrijfscultuur.

Meedenken met onze opdrachtgevers

Meedenken met de behoeftes en verwachtingen van onze opdrachtgevers én zoeken naar creatieve oplossingen zit in de bedrijfsgenen. Onze projectafdeling staat in voor een intensieve samenwerking en heldere communicatie met alle opdrachtgevers. Elke werf wordt tot in de kleinste details voorbereid en opgevolgd. De stipte afwerking van de werven wordt verzekerd door onze uitgebreide dienst naverkoop.

Hechte partnerships

Doorheen onze bedrijfsgeschiedenis van meer dan vijfennegentig jaar bouwden we niet alleen hechte samenwerkingsverbanden op met onze opdrachtgevers. We hechten zeer veel belang aan de langdurige partnerships met verschillende onderaannemers, afwerkingsbedrijven en installateurs. Daarnaast zijn we als gevestigde waarde in de bouwwereld erg actief binnen Bouwunie.

Onze kernwaarden, diep verankerd in onze bedrijfsgenen

  • Warm: een familiebedrijf in de ruimste zin van het woord, bij het onthaal van nieuwe mensen, klanten,… met een open bedrijfscultuur, sterke samenhang, grote betrokkenheid en oog voor het welbevinden van mensen.
  • Respect: we tonen respect voor iedereen als mens, in zijn persoonlijke overtuigingen en meningen, maar ook voor ieders werk en materiaal. We trekken dit ook verder door naar onze klanten en leveranciers.
  • Ervaring en deskundigheid: we hebben doorgewinterde stielmannen aan boord, aangevuld met jonge talenten om zo een perfecte balans te creëren en onze knowhow te borgen en mee te zijn met nieuwe technieken.
  • Klantgericht: vanuit onze betrokkenheid met de klant, streven we ernaar om met onze bouwheren een langetermijnrelatie of partnership uit te bouwen.
  • Flexibel: met een kritische blik inspelen op een markt die constant in verandering is. Door onderscheid te maken tussen hypes en degelijke nieuwe ontwikkelingen, spelen we graag in op de wensen van onze klanten om zo een service op maat aan te bieden.
Start vandaag nog uw project bij ons
Meer realisaties