Sinds 1928 - 95 jaar vertrouwen

Infrastructuur

Moderne faciliteiten voor kwaliteitsvol werk

Onze bedrijfsgroei van de afgelopen decennia ging steeds samen met de verdere uitbouw van onze infrastructuur in Alken, inclusief wagen- en machinepark. Op onze eigen terreinen van meer dan 15.000m² beschikken we over moderne kantoorfaciliteiten, een prefabhal, een ijzerhal, een schrijnwerkerij en ruime stockagemogelijkheden. Samen met de motivatie en vakkennis van onze medewerkers vormt deze infrastructuur één van onze belangrijkste troeven voor een snelle en correcte uitvoering van alle ruwbouwwerken en de werfopvolging. Deze eigen, grotendeels overdekte infrastructuur, maakt ons vrijwel volledig onafhankelijk van leveranciers en slechte weersomstandigheden.

Ijzerhal

Dankzij onze ijzerhal voorzien we onze werven op het juiste moment van het vereiste ijzervlechtwerk en alle mogelijke metalen liggers op maat.

Voor het ijzervlechtwerk beschikken we over computergestuurde machines om de vereiste wapeningskorven zo efficiënt mogelijk te produceren. Zowel het snijden, plooien als lassen van de wapeningskorven gebeurt onder één dak.

Met onze grote ijzerzaag bewerken we metalen liggers op maat. Deze flexibiliteit laat toe om ook bij complexe projecten snel te leveren na de exacte maatopname op de werf.

Prefabhal

In onze ruime prefabhal produceren we op maat van onze bouw- en renovatieprojecten alle nodige betonnen balken, kolommen, platen, trappen, liftwanden, liftdeksels,…

We leveren al deze betonnen constructie-elementen volledig gebruiksklaar en just-in-time op de werf, zonder tussenkomst van externe leveranciers.

Om ook de meest complexe uitdagingen tot een goed einde te brengen beschikken we over een triltafel, een wandbatterij, batterijbekistingen en twee speciale werkplateaus.

Schrijnwerkerij

Onze eigen schrijnwerkerij heeft een dubbel doel. Enerzijds voeren ze alle vereiste houtbewerkingen uit voor onze eigen projecten, zowel interieur als exterieur. Daarnaast maken ze speciale houtbekistingen voor op onze werven en de prefabhal.

Meer realisaties