Over ons > Over ons

WereldbewoonbaarmakenVandebos Algemene Bouwonderneming is gesitueerd in Alken en realiseert al bijna 85 jaar bouwprojecten van ruwbouw tot en met volledige afwerking (inclusief technieken).  Het Limburgse familiebedrijf heeft momenteel een zeer stevige positie ingenomen op de markt van nieuwbouw en renovatiewerken met zowel kleine als grote projecten.

Onder de slogan “de wereld bewoonbaar maken”,  doen dagelijks bijna 100 medewerkers hun uiterste best om dit doel te bereiken. Tevredenheid van het cliënteel is het hoogste doel en daarom kiest Vandebos NV ervoor om zoveel mogelijk in eigen beheer uit te voeren. Naast hoogstaande kwaliteit in productie en afwerking leidt dit principe tot een uitstekende service op maat van de klant.

Het is steeds een uitdaging voor Vandebos NV om materialen met perfecte kwaliteit in een mooie vorm te gieten en het lastenboek correct na te leven. Het ingebouwde kwaliteitssysteem is goed gestructureerd en bovendien gecombineerd met een extra controle op de werven.Dankzij een intensief investeringsprogramma in eigen infrastructuur is het bedrijf klaar voor de 21 eeuw en staat het garant voor hoogstaande kwaliteit in productie en afwerking!

Werkgebied


Gunstig gelegen op de as Hasselt-St. Truiden-Tienen-Leuvel-Brussel. Het werkgebied strekt zich uit tot in Vlaams Brabant, Brussel en Antwerpen. Zowel voor personeel als voor de logistiek worden verplaatsingen van meer dan 1 uur zoveel mogelijk vermeden.

Personeel en knowhow


Het bedrijf steunt op bijna 85 jaar ervaring in diverse takken van de bouwsector . Een van de belangrijkste troeven is dan ook het personeel. Het is dankzij de inzet, het oog voor detail en de leergierigheid van onze medewerkers dat wij de steeds snellere evoluties in de bouwwereld kunnen oppikken, toepassen en verbeteren. De gedrevenheid van de jonge medewerkers wordt aangevuld met de ervaring van de oudere generaties zowel op de werven als tijdens de interne of externe opleidingen.

Service


Vandebos NV bedenkt graag snel oplossingen om ze daarna zo deskundig mogelijk uit te voeren. Het bedrijf is iedere dag beschikbaar voor het cliënteel dat zowel tijdens als na de werken beroep kan doen op de projectafdeling die de werven nauwkeurig opvolgt. Een deskundige ploeg van medewerkers, de dienst na verkoop, zorgt tevens voor een nauwkeurige afwerking.

Samenwerking andere bedrijven


Doordat Vandebos NV erg actief is binnen de Bouwunie, worden er goede contacten onderhouden met diverse collega’s aannemers, afwerkingsbedrijven en installateurs.