Over ons > Infrastructuur

Eigen ijzerhal staat voor kwaliteit!


De ijzerhal bevat het atelier voor ijzervlechtwerk van a tot z. Snijden, plooien (beugelautomaat of plooibank), lassen onder 1 dak. Middels onze grote ijzerzaag kunnen we eenvoudig metalen liggers aanpassen en bewerken.

Voordelen:

  • Snelle levering ‘op maat van de werf”
  • Complexe projecten
  • Productie los van weersinvloeden en leveranciers

Prefabhal voor gebruiksklare materialen


De prefabhal is het paradepaardje voor de firma. In deze ruime hal worden de betonnen balken, kolommen, platen, trappen, … voor de verschillende werven geprefabriceerd. De triltafel, batterijbekistingen, een speciaal werkplateau zorgen ervoor dat we zonder afhankelijk te zijn van leveranciers  zoveel mogelijk gebruiksklare materialen kunnen vervaardigen om rechtstreeks naar de werven te transporteren.

Voordelen:

  • Flexibele levering tijdens projecten
  • Kwaliteit in eigen beheer
  • Gebruiksklare materialen

Houtbewerking


In de schrijnwerkerij worden diverse machines ingezet voor alle soorten van houtbewerking zowel voor binnen als buiten. Het is geen industriële schrijnwerkerij aangezien deze enkel dient als ondersteuning van het bedrijf. Ook worden hier de speciale bekistingen voor de werven (vb. bogen) en de prefabhal klaargemaakt.

Opslagruimte


Het centrale magazijn herbergt een grote stock aan materialen en gereedschap. Buiten is een opslagruimte voor grote werf- en bouwmaterialen voorzien.

Kantoren


De dagelijkse leiding, het projectmanagement en de boekhouding zijn gevestigd in moderne kantoren die ingericht zijn met de modernste faciliteiten. Door de gestage groei van de firma werden ook hier de laatste jaren een aantal investeringen gedaan om extra ruimte te voorzien.

Ijzerhal

Ijzerhal

Prefabhal

Prefabhal