Activiteiten

Door de samenwerking met vakkundige partners creëert de onderneming compleet afgewerkte gebouwen zowel in nieuwbouw als in renovatie.


1 – Ruwbouw

Vandebos NV is gespecialiseerd in de ruwbouw en heeft deze basisactiviteit, samen met de houtbewerking, bovendien volledig in eigen beheer.

Door de uitbouw van de ijzerafdeling en de prefabhal, kunnen alle producten (wapeningskorven, balken, trappen, ….) in prefab of semi-prefabvorm op het juiste moment aangeleverd worden op de werven. Doordat alles in eigen hand gehouden wordt, is er een grote mate van flexibiliteit mogelijk.


 2 – Afwerking

Naargelang het project wordt de afwerking door het bedrijf zelf of door onderaannemers uitgevoerd. De opdrachtgever heeft enkel een architect/studiebureau nodig en Vandebos NV voert de plannen volledig volgens de wens van de klant uit. Interne verbouwingen gebeuren zelfs helemaal in eigen beheer.


3 – Renovatie

Een activiteit die de laatste jaren een steeds groter deel van de portefeuille uitmaakt, is het renoveren van bestaande gebouwen. Mede door de investeringen in materieel en de know-how van het eigen personeel, slaagt de firma erin om steeds complexere renovaties tot een goed einde te brengen.

Vooral in grotere steden (Hasselt, Leuven) is dit, gezien de aanwezigheid van veel verouderde handelspanden, een steeds belangrijkere troef om projecten binnen te halen.


4 – Bouwteam / Pilootaanneming

Ook met deze formule heeft Vandebos NV ondertussen de nodige ervaring opgebouwd en de verwachting is dat dit naar de toekomst toe, samen met de renovatiesector, de grootste opportuniteiten biedt voor de bouwbedrijven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA