27mrt10Bouwschakel Award

bouwschakel-awardIn 2010 kwam Vandebos NV als winnaar uit de bus voor de award “Bouwschakel”. De argumentatie van de jury luidde als volgt:

“VANDEBOS Alg. Bouwonderneming NV gelooft rotsvast in een positieve toekomst met versterkte verankering in Limburg. Het bedrijf heeft daarom een grootschalig investeringsplan opgezet, waarbij personeel, machinepark en eigen gebouwen evenwichtig aan bod kwamen. In 2009 werd besloten 1,5 miljoen euro bijkomend te investeren in een nieuwe productiehal van 1200 m² groot, aangevuld met 1700 m² losplaats en stockageruimte en de plaatsing van zonnepanelen. Hiermee ging tevens de aanwerving van 6 nieuwe medewerkers gepaard. Vandaag werken we hier bijna met 100 mensen. Heel wat medewerkers hebben 30 en zelfs 35 jaar dienst. Het bedrijf is altijd trouw gebleven aan interne promoties. Wanneer er handen tekort zijn, zoekt het aannemersbedrijf in eerste instantie versterking bij kleinere collega’s onder de Bouwunie-leden.”